𝗖𝗮𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗟𝗲𝘁𝗲𝗮, 𝗩𝗼𝗹𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗜𝗜, 𝗦𝗮𝘂𝘃𝗶𝗴𝗻𝗼𝗻 𝗕𝗹𝗮𝗻𝗰 𝗙𝘂𝗺𝗲

Nalangâtele e o rețetă specific dobrogeană, se face din aluatul de pâine crescut a doua oară, se întinde ca o foaie de tăiței, se lasă să crească câțiva centimetri. Apoi se prăjește în ulei încins.



𝗖𝗮𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗟𝗲𝘁𝗲𝗮, 𝗩𝗼𝗹𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗜𝗜, 𝗦𝗮𝘂𝘃𝗶𝗴𝗻𝗼𝗻 𝗕𝗹𝗮𝗻𝗰 𝗙𝘂𝗺𝗲́ De oriunde vine mâncarea, Caii de la Letea e vinul.


#caiidelaletea #mancaresivin

logo via viticola sarica niculitel.png