DOMENIILE PRINCE MATEI

VINTRUVIAN COLLECTION

logo nou negru.png
aniversarium.png

Aniversarium este gama de vinuri special creată pentru a acompania evenimentele importante  din viața fiecăruia. Vinuri tinere, lejere, vioaie care sunt de “cursa lungă” veți găsi în această gamă.

Sarica alb aniversarium demisec.jpg

Asocieri gastronomice

În topul preferințelor consumatorilor din România vinul alb demisec ocupa primul loc și de aceea am creat acest vin special dedicat evenimentelor importante din familie.

Vin alb cu aromă elegantă, complexă, cu un gust plin de prospețime, fructat, cu o mineralitate bună și o aciditate pronunțată.

Tip de vin: Alb, demisec

Calitate: DOC-CMD Sarica-Niculițel

An de producție: non vintage

Alc.: 12,5% vol.alc.

Temperatură optimă de consum: 8 - 10 °C

Excellence contraetichete.png

ALB

Preparate din carne albă, pește sau legume cu sosuri albe, deserturi cu fructe albe.

download

fișă produs

Sarica rose aniversarium demisec.jpg

Asocieri gastronomice

Un vin rosé modern și delicat care incită atât prin intensitatea gustului cât și prin aromă. O alegere excelentă pentru a sarbători cu dragi momentele importante din viața fiecăruia.

Vin rosé cu aromă fructată de capșune și zmeură și note de dulceață de trandafiri. Gustul este elegant și complex, fructat, cu o bună aciditate.

Tip de vin: Rose, demisec

Calitate: DOC-CMD Sarica-Niculițel

An de producție: non vintage

Alc.: 12,5% vol.alc.

Temp. optimă de consum: 10 °C

Excellence contraetichete.png

ROSÉ

Aperitive pe bază de fructe de mare, terrine, humus și aspicuri, continuând cu pește și carne de pasăre la grătar, salate și meniuri în care sosul Bechamel aduce o notă de rafinament. Se poate asocia în egală măsură cu un platou cu măsline și brânzeturi.

download

fișă produs

Sarica rosu aniversarium sec.jpg

Asocieri gastronomice

La orice petrecere, eveniment, gratarul, mai ales cele din carne roșie este însoțit de un pahar de vin roșu. Important este să stiți că vinul roșu, consumat cu moderație este foarte benefic organismului. Fiind vinificat exclusiv din struguri negri are un conținut considerabil mai mare de resveratrol (polifenol natural antioxidant) decat vinul alb datorită macerației peliculare a pielițelor de struguri. Cercetările recente sugerează că un pahar de vin roșu pe zi scade riscul afecțiunilor cardiovasculare, reduce nivelul de zahăr din sânge și împiedică formarea proteinei beta-amiloida ce cauzează Alzheimer. Noroc!

Un vin rotund, catifelat, cu arome de fructe negre de padure, vișine si cireșe amare. Gustul este este placut, ușor, cu arome de fructe și o aciditate proaspată.

Tip de vin: Roșu, sec

Calitate: DOC-CMD Sarica - Niculițel

An de producție: nonvintage

Alc.: 12,5 % vol.alc.

Temperatură optimă de consum: 14-16 °C

Excellence contraetichete.png

ROSU

Preparate din carne roșie (la gratar sau gatite), torturi cu ciocolata neagra.

download

fișă produs